Recept van Oh My Dish:
Watalappan - kardamom-kokos custard
- Ingrediënten:
- bruine basterdsuiker, eidooier, eieren, kokosmelk, nootmuskaat, olie, peulen, zout, water en zonnebloem
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, citroen, deeg, ei, frituurolie, gehakt, knoflook, melk, olie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, ricotta, rundergehakt, slagroom, spinazie, suiker, tomatensaus, ui, volle melk, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Oh My Dish:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Elzas:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Istanbul:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Wat Aten Zij?:
Lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: