Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, cayennepeper, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kaas, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, runderbouillon, slagroom, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Okoko recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: