Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, ei, gehakt, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, slagroom, spinazie, tijm, tomatenpuree, ui, volle melk, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Lunch / avondmaal uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!: