77 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijboterdoorregen spekeiknoflookkruidnagellaurierlaurierbladmelkolieolijfolieontbijtspekoreganopaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselierode wijnslagroomtijmtomatenpureevarkensgehaktvleeswaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Cannelloni met varkensvlees

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, bloem, droge marsala, ei, gedroogde paddenstoelen, magere varkenslappen, margarine, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, rauwe ham, spinazie, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees / ovenschotel
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Lunch / snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Vleesbroodjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, gist, hamspek, karwijzaad, knoflook, melk, nootmuskaat, paprikapoeder, schapenvlees, tabasco, ui, varkensvlees, wortel en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Vleesvulling voor pastarolletjes

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, gedroogde champignons, lamshersenen, nootmuskaat, peper, peterselie, prosciutto, tomatenpuree, ui, varkensfricandeau, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus / varkensvlees / orgaanvlees
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

san esteban canelones

Ingrediënten:
bloem, boter, brandewijn, cannelloni, gemalen zwarte peper, groene salade, kip, kippenlever, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, slagroom, tijm, tomaat, ui, varkensvlees, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Cannelloni

Ingrediënten:
bloem, boter, halfvolle melk, kalkoenvel, kastanjes, knoflook, laurier, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pastadeeg, ragu, ui en vlees

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / gevogelte / feestdagen
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje / drinken / aperitief uit Jamie's comfort food:

Gigantisch worstenbrood

Ingrediënten:
appel, bacon, bloem, boter, broodkruim, cheddar, ei, gedroogde appel, gehakt, goudakaas, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtspek, reuzel, salie, sesamzaad, ui, varkensgehakt en witte peper

Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

witloofvelouté

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, gerookt spek, ham, kervel, kippenbouillon, muskaatnoot, peper, room, uien, vetstof, witloof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

Jagerslasagna

Ingrediënten:
bloem, boter, knoflook, laurier, melk, mozzarella, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pastadeeg, peperkorrels, peterselie, rozemarijn, salie, tomaat in blik, ui en vlees

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Lasagne

Ingrediënten:
bloem, boter, cavolo nero, extra vierge-olijfolie, halfvolle melk, kruidnagel, laurier, mascarpone, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, ragu, tijm, ui, venkel en vlees

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / gevogelte / feestdagen
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Quiche Lorraine

Ingrediënten:
bacon, bloem, boter, ei, emmentaler, gruyère, nootmuskaat, slagroom en ui

Soort:
quiche / beslag/deeg
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Spekballetjes - canederli

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, doorregen spek, eieren, melk, nootmuskaat, peper, salami, ui, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:

Kip op z'n Spaans

Ingrediënten:
achterham, appelcider, bloem, boter, kipfilet, kippenbouillon, nootmuskaat, peper, pijnboompitten, ui en wortel

Keuken:
Spaans
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Quiche Lorraine

Ingrediënten:
eieren, bloem, gemalen nootmuskaat, belegen kaas, halfvolle melk, kookroom, olijfolie, spekblokjes, knoflook, uien en oregano

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Lasagne met kip en kastanjechampignons

Ingrediënten:
bloem, boter, kastanjechampignons, kip, ui, kruidnagels, lasagne, laurierblaadjes, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, slagroom, tijm, vlees, volle melk en zwarte peperkorrels

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Doperwtenflan

Ingrediënten:
bloem, boter, doperwten, ei, gekookte ham, melk, nootmuskaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Steak & kidneypudding

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, cheddar, gemalen piment, gerookt dooregen spek, lamsniertjes, laurier, marmelade, nootmuskaat, olijfolie, peper, rozemarijn, runderbouillon, runderlappen, stilton, tomatenpuree, ui, varkensniertjes, varkensniervet, worcestersaus, wortel, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Boeuf à la bourguignonne

Ingrediënten:
bloem, boter, doorregen spek, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode wijn, runderstoofvlees, sjalot, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Haal meer recepten op...