Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Eieren in cocotte met prei - uova in cocotte ai porri
- Ingrediënten:
- boter, ei, nootmuskaat, peper, prei en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel / vegetarisch / ovenschotel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, knoflook, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, specerijen, spinazie, suiker, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Chez Adriaan:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Oh My Dish:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Recept uit Jong a/d kook:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Twaalf:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit De truffel:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Thermomix Feest: