Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gevulde ui
- Ingrediënten:
- boter, broodkruim, ei, kalfsgehakt, nootmuskaat, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, spinazie, suiker, tijm, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Lunch / avondmaal uit Tomaten:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koude keuken:
Diner / bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: