Bijgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Patates au lard / Aardappel met spek
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, buikspek, gerookt spek, groentebouillon, nootmuskaat, peper, roscoff ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- aardappelgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, buikspek, cognac, ei, eidooier, kip, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, specerijen, tijm, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje / drinken / aperitief uit Jamie's comfort food:
Recept van Lekker Happen:
Lunch / bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.: