Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloemige aardappel, boter, ei, eidooier, gehakt, groente, groentebouillon, half-om-halfgehakt, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, suiker, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Es' Factory:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers: