Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, ei, groente, kaneel, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, specerijen, suiker, tijm, ui, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Bijgerecht uit Elzas:
Bijgerecht uit Luilekkerland:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit Zuur:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Rijst en risotto:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Bijgerecht uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem: