Recept uit Junges Gemüse:
Prei
- Ingrediënten:
- boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groentevulling / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, bouillon, ei, eidooier, groente, groentebouillon, knoflook, knolselderij, laurier, melk, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, specerijen, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Lunch / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept van Lekker Happen:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria España: