Kaassoep met prei - zuppa de formaggi e porri

Je vindt dit recept op pagina 296 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vlees / soep/bouillon / paddenstoelen / ovenschotel
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Omelet met asperges, zuring en getoast brood

Een recept uit Isabel

Zoupa

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Duiven Lucien Cendret

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Tartine de bouquets / Boterham met steurgarnalen

Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne