Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Haricots verts à la maître d'hôtel - Sperziebonen met boter, citroensap en peterselie
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, peper, peterselie, sperziebonen, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, dragon, ei, eidooier, groente, groentebouillon, knoflook, laurier, lente-ui, melk, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, sperziebonen, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Spis:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit Spaans koken:
Recept uit Minimania:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger: