Geglaceerde sperziebonen met sesamzaad - fagiolini glassati al sesamo

Je vindt dit recept op pagina 554 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegetarisch / groente
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kruidnoten

Een recept uit Veronique Pouw

Lemon Curd maken

Een recept uit Betina Oostveen

Filopakketjes met feta en komijn

Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Gebräunte Butter und Zitronenschale - Gebruinde boter met citroenschil

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer