Recept uit De Urban Cook:
Casserole Van Bruine Linzen Met Groenten & Tijm
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bruine linzen, citroen, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, prei, tijm en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, ei, groente, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, prei, rode ui, rozemarijn, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Recept uit Spis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Recept uit Het literaire eetboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Jeruzalem: