Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, eidooier, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Recept uit De Urban Cook:
Brunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Nopi: