Bacallà amb panses - Klipvis met rozijnen en hardgekookte eieren

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 938 in De grote Kleyn .

Keuken:
Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gemarineerde ansjovis - boquerones en vinagre

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

paddenstoelen stroganoff

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's VEG

Bietengroen en boekweitnoedels

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Spaghetti met paddenstoelen, pijnboompitten en peterselie- sausje

Een recept uit Pascale Naessens - Mijn pure keuken 2