Recept uit de snelle keuken:
Fusilli met pancetta en rode wijn
- Ingrediënten:
- bleekselderij, fusilli, olijfolie extra vergine, pancetta, pasta, pecorino romano, peterselie, pruimtomaten, rode wijn, ui, versgemalen zwarte peper, wortels en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, bouquet garni, cognac, ei, fond, knoflook, laurier, laurierblad, olie, peper, prei, rozemarijn, runderbouillon, spek, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: