Recept uit Eten in Italie:
Gebakken judasoren met knoflook en peterselie
- Ingrediënten:
- boter, chilipepers, judasoren, kippenbouillon, knoflook, peterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Bijgerecht uit Les Halles kookboek: