Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gevulde aubergine
- Ingrediënten:
- aubergine, citroen, knoflook, olijfolie, peterselie, suiker, tomaat, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, citroensap, courgette, curry, dille, groente, knoflook, kruiden, olijfolie, oregano, paprikapoeder, peper, specerijen, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Picknick / lunch / avondmaal uit Noedels:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine: