Rulos de berengena - Auberginerol met vleesvulling

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 549 in De Joodse keuken .

Keuken:
Turks / Sefardisch / Joods
Gang:
lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Walnoten-auberginehummus

Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Taglierini met ricotta

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Auberginesalade met chilipeper en munt

Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks

Patlıcan ezmesi

Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul