Recept uit Spis:
Gebakken kalfslever
- Ingrediënten:
- acaciahoning, belegen boerenkaas, bladpeterselie, ciderazijn, kalfslever, olijfolie, peper, rode ui, tarwebloem, venkelzaad en zeezout
- Keuken:
- Deens
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kalfsvlees, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, paprika, peper, prei, rode paprika, sjalot, tijm, tomaat, vlees, water, witte wijn, wortel, zeezout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Spis:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Recept uit Mijn Franse keuken: