Lunch / snack of tussendoortje uit Een kookboek.:
Maatjes met schuim van jenever, peterselie en sjalot
- Ingrediënten:
- boter, groentebouillon, jenever, jonge spinazie, maatjesharing, peper, peterselie, sjalot en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, risottorijst, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / snack of tussendoortje uit Een kookboek.:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Plenty more:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zomerkeuken:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Trattoria:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje: