296 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloembotereikippenbouillonknoflookkruidenlauriermelkolieolijfolieparmezaanse kaaspepersjalotspektijmtomaatvleeswaterwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Canneloni met peterselie en pancetta

Ingrediënten:
bladpeterselie, bruine suiker, cannelloni, citroen, knoflook, laurier, mozzarella, olijfolie, pancetta, rode wijn, room, tomatenpassata, ui, wittebroodkruim, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Hutspot met varkensvlees

Ingrediënten:
braadworst, knoflook, laurier, mosterd, peper, peterselie, prei, raap, savooiekool, selderij, spruiten, tijm, ui, varkensoren, varkenspoten, varkenstong, varkensvet, varkensvlees, water, wit vers spek, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Lamschenkel met pancetta en bonen

Ingrediënten:
bloem, cannellinibonen, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, lamsschenkel, maïzena, olijfolie, pancetta, peper, peterselie, port, rodebessengelei, rozemarijn, sojasaus en ui

Keuken:
Europees
Soort:
vlees
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Italiaanse bonenstoof met pancetta

Ingrediënten:
borlottibonen, brood, cannellinibonen, groentebouillon, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tijm, ui, varkensvleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / sous-vide
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Konijn cacciatore met pancetta

Ingrediënten:
ansjovispasta, champignons, groene paprika, italiaanse kruiden, kippenbouillonblokje, knoflook, konijn, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tomaat uit blik, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

risotto met pancetta en tuinbonen

Ingrediënten:
kippenbouillon, knoflook, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, risottorijst, tuinbonen, ui, kruiden, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Wild-zwijnterrine

Ingrediënten:
boter, champignons uit blik, ei, gepekelde tong, gerookt spek, madeira, paprikapoeder, peterselie, pistaches, salie, spek, tijm, ui, varkensgehakt, varkensvlees, wild zwijnbout, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde haas - lièvre en cabessal

Ingrediënten:
armagnac, buikspek, cahors-wijn, droge rode wijn, ei, haas, kalfsschenkel, kalfsschouder, kalfsvlees, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, ontbijtspek, oud brood, pancetta, peper, prosciutto, rauwe ham, sjalot, ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwoerd

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Italiaans gehaktbrood

Ingrediënten:
ansjovisfilets, bladpeterselie, comté, eieren, gehakt, gerookt spek, groene olijven, ui, gruyère, kalfsgehakt, kappertjes, pancetta, parmezaanse kaas, prosciutto, pruimtomaten, salie, knoflook, tijm en varkensgehakt

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

In calvados gestoofd rundvlees - pothine de boeuf

Ingrediënten:
bouquet garni, calvados, droge witte wijn, kalfspoot, klapstuk, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, pancetta, peper, rauwe ham, runderbouillon, runderstoofvlees, spek, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwoerd

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Fricassée babi

Ingrediënten:
aardappels, arachideolie, bosui, foelie, garnalenpasta, kousenband, kruidnagels, peterselie, peultjes, sambal trassi, sjalotten, knoflook, trassi bakar, varkensvlees en witte peper

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Varkensvleespastei

Ingrediënten:
ei, knoflook, melk, mierikswortel, oud brood, peterselie, reuzel, scherpe mosterd, tomatenketchup, ui, varkensvlees en zout

Keuken:
Duits
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Haal meer recepten op...