Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Varkensfiletlapjes met salsa verde van verse knoflook, peterselie en munt
- Ingrediënten:
- chilivlokken, citroensap, peterselie, knoflook, munt, olijfolie, zout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bladpeterselie, boter, citroen, dille, koriander, kruiden, olie, olijfolie, peper, rode ui, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, water, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Nopi:
Recept uit I love groente:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Turquoise:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Honey & co:
Snack of tussendoortje uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De (perfecte) man in de keuken: