Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Kalfsvlees met ei en citroen - fettine all'uovo e limone
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, eierdooier, kalfsschnitzel, verse bladpeterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, kalfsgehakt, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, room, sjalot, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept van Okoko recepten:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Recept uit L'Art de la table:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken: