Recept uit de snelle keuken:
Kalfsvlees à la Mario
- Ingrediënten:
- basilicum, bloem, champignons, tomaat, kalfsschnitzels, knoflook, olijfolie, peterselie, rode paprika, ui, vlees en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, droge witte wijn, foelie, fond, kalfsbotten, kalfsgehakt, kalfsschenkel, knoflook, lardons, laurier, laurierblad, mager rookspek, olie, olijfolie, peper, rijst, runderbouillon, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek: