Poivradesaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 69 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Dit recept kent de volgende ingrediënten: azijn, bloem, boter, bruin van jus, champignons, foelie, gekruide bouillon, kalfsgehakt, laurierblad, mager rookspek, peperkorrels, peterselie, tijm, tomaat, ui en wortel.

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Aubergineravioli met boter

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Lekkernijen met bloem

Een recept uit Nanne Hogeland, Julie Tavernier en Saskia Lelieveld - Goed zoet

Saffraantagliatelle met gekruide boter

Een recept uit Yotam Ottolenghi, Jonathan Lovekin en efef.com - Plenty

Hersenen met zwarte boter

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten