Zure saus met eierdooiers en bloem

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 65 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Dit recept kent de volgende ingrediënten: azijn, bloem, boter, eierdooier en visbouillon. Bestel op ah.nl

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zure saus gebonden met bloem

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Lekkernijen met bloem

Een recept uit Nanne Hogeland, Julie Tavernier en Saskia Lelieveld - Goed zoet

Wafels met gebrande maple boter

Serveersuggestie 
Wafels met gebrande maple boter

Koksopleiding dag 20 – meer bloem, suiker en boter

Serveersuggestie Koksopleiding dag 20 – meer bloem, suiker en boter