Basisrecept uit The naked chef:
Gearomatiseerde boter
- Ingrediënten:
- ansjovis, boter, citroen, knoflook, kruiden, olijven, pepertjes en zongedroogde tomaat
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroenrasp, citroensap, dille, fruit, knoflook, kruiden, laurier, munt, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rozemarijn, sjalot, suiker, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit The naked chef:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Spis:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: