100 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroenraspcitroensapdroge witte wijneifruitkalfsschenkelknoflookkruidenlaurierolieolijfoliepeperrozemarijntijmuivleeswaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kalfsvlees marengo - veau marengo

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, champignon, citroen, droge witte wijn, gezeefde tomaten, kalfsschouder, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olie, peper, snijpeterselie, ui, verse dragon, verse peterselie, verse tijm, wortel, zilveruitjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Langzaam gestoofd kalfsvlees met pruimen & prei

Ingrediënten:
anijsster, bouillon, citroen, droge witte wijn, gedroogde pruimen, gemalen piment, griekse yoghurt, kalfsschenkel, kaneelstokje, knoflook, laurier, peterselie, prei, sinaasappel, tijm, tomaat in blik, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfsblanquette

Ingrediënten:
bloem, citroen, eierdooier, kalfsvlees, kruidnagels, laurier, peper, peterselie, room, selderij, tijm, ui, vetstof, wortelen en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:

Italiaanse schnitzels

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kalfslapjes, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie en varkenslapjes

Soort:
vlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Brätnockerln - baknoedels

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroenrasp, ei, gebakken kalfsvlees, kalfslever, nootmuskaat, paneermeel, peterselie, room, ui, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
noedels
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevulde duifjes

Ingrediënten:
citroenen, duiven, duivenlever, groene kruiden, jenever, jeneverbessen, kalfsgebraad, peper, spek, vetstof en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Flaming Vitello Tonnato

Ingrediënten:
ansjovisfilets, bladpeterselieblaadjes, bosuien, citroen, gele mosterd, grof gemalen zwarte peper, grof zeezout, kalfsmuis, kappertjes, knoflookteen, mayonaise, vruchtensap, tijmblaadjes, versgemalen zwarte peper, water en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Flaming Vitello Tonnato recept - Food and Friends

Ingrediënten:
ansjovisfilets, bladpeterselieblaadjes, bosuien, citroen, gele mosterd, grof gemalen zwarte peper, grof zeezout, kalfsmuis, kappertjes, knoflookteen, mayonaise, vruchtensap, tijmblaadjes, versgemalen zwarte peper, water en zout

Haal meer recepten op...