Recept uit De Urban Cook:
Langzaam Gegaarde Kalfsschenkel Met Tomaten & Kruiden
- Ingrediënten:
- basilicum, bleekselderij, kalfsbouillon, kalfsschenkel, knoflook, olijfolie, oregano, peterselie, tomaat, ui en witte wijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, boter, citroensap, courgette, ei, fruit, groente, knoflook, olie, olijfolie, paprika, peper, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vet, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit delicious. magazine - 2013-08:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit de zilveren lepel:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Bijgerecht uit Twaalf:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bijgerecht uit Eten met z'n allen:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Picknick / lunch / avondmaal uit Noedels:
Recept uit Lekker vegetarisch: