Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Lamsschouder met gekonfijte citroen en dadels
- Ingrediënten:
- amandel, dadels, gekonfijte citroen, gemberpoeder, kaneelstokje, knoflook, lamsbouillon, lamsschouder, munt, olie, peterselie en ui
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bonen, boter, brood, citroen, kaneel, knoflook, koriander, kruiden, munt, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, rijst, suiker, tijm, ui, vis, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit Turquoise:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept van Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-07:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Avondmaal uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: