Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Eieren in rodewijnsaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bloem, bosui, boter, ei, knoflook, laurier, rode wijn, rookspek, sjalot en wijnazijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / ei/omelet/frittata
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, eidooier, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit L'Art de la table:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit The big green egg book:
Brunch / lunch uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Recept uit I love groente:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Turks kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Deutsche Küche: