Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Linzensalade met tomaat
- Ingrediënten:
- bruine linzen, kruidenmosterd, kruidnagel, laurier, olie, peterselie, prei, rode wijnazijn, suiker, tomaat, ui, witte peper en wortel
- Soort:
- salade / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, knoflook, koriander, kruiden, laurierblad, olijfolie, peper, specerijen, tijm, tomatenpuree, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Avondmaal uit Smokey goodness:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Veg!:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Brunch uit Heerlijke gerechten om te delen:
Diner / voorgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva: