50 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloemdroge witte wijneigekookte hamgruyèrekippenbouillonknoflookmelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperrauwe hamsjalotslagroomtijmtomaatuiwitlofzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Lasagne met champignons en ham

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, champignons, gedroogd eekhoorntjesbrood, geel pastadeeg, gekookte ham, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met ham en prei

Ingrediënten:
boter, champignon, kippenbouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, prei, prosciutto, risottorijst, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Prei-rauwe ham quiche

Ingrediënten:
amandelmeel, ananas, boter, chiazaad, eieren, gebroken lijnzaad, kaas, ham, kaas, kruiden, lijnzaad, magere ham, olie, pitten, sesamzaad, tomaat, tomaten, zonnebloempitten en zout

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Ei-kaas-hamtaart

Ingrediënten:
bieslookolie, boter, brie met kruiden, brokkeldeeg, cayennepeper, donker roggebrood, eieren, gekookte ham, melk, mosterd, peterselie, pittige kaas, platte kaas, sjalot, yoghurt, zout en zure room

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:

Schelpjes met lentegroente, kropsla en rauwe ham

Ingrediënten:
boter, doperwten, droge witte wijn, groene asperges, kippenbouillon, kropsla, olijfolie, orecchiette, parmezaanse kaas, bladpeterselie, prosciutto, sjalot, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Luilekkerland:

Gevulde venkelknollen

Ingrediënten:
belegen edammer kaas, bloem, boter, ham, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, venkelknollen en zout

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Gevulde rammenas

Ingrediënten:
augurk, bieslook, boter, edammer kaas, peterselie, rode paprika uit pot, room, varkensvlees, witte peper, witte rammenas en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pastavierkantjes en doperwtjes in bouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, diepvrieserwtjes, kippenbouillon, lasagnavellen, ontbijtspek, pancetta, parmaham, parmezaanse kaas, peterselie, prosciutto crudo, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gegratineerde paddenstoelen - funghi gratinati

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, eierdooier, gekookte ham, nootmuskaat, paddenstoelen, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, sjalot, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / paddenstoelen
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Gevulde prei

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons uit blik, droge witte wijn, ei, gekookte ham, goudse kaas, internationaal, melk, nootmuskaat, peterselie, prei, witte peper, zoete paprikapoeder en zout

Soort:
groente
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Biefstuk brood met sla

Ingrediënten:
biefstuk, boter, boterhammen, feta, grof zeezout, lente-ui, olijfolie extra vergine, peterselie, rodewijnazijn, slamelange, vlees, zongedroogde tomaten, zwarte olijven en zwarte peperkorrels

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gehaktballen in cognac - polpette al brandy

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, cognac, eierdooier, gekookte ham, mager rundergehakt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Jo van Lamoen - Zeeuwse pot

Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot:

Zeeuwse kaasfondue

Ingrediënten:
belegen kaas, boter, gekookte ham, knoflook, knolselderij, krielaardappeltjes, maïzena, melk, mosterd, roomkaas, ui, verse peterselie, zeeuws spek en zout

Keuken:
Nederlands / Hollands
Soort:
varkensvlees / kaas
Haal meer recepten op...