Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gevulde ui
- Ingrediënten:
- boter, broodkruim, ei, kalfsgehakt, nootmuskaat, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, eidooier, kaneel, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, slagroom, specerijen, tijm, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Rijst en risotto:
Recept uit Pizza & pasta:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Moro: