37 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelaugurkazijnbieslookbladpeterseliebleekselderijbotercayennepepercitroencitroensapdijonmosterddilleeiknoflookolijfoliepeperrode paprikarode uitomaatuiwaterwitte koolwortelyoghurtzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Bijgerecht uit Smokey goodness:

Louisiana coleslaw

Ingrediënten:
appelciderazijn, colman's mosterdpoeder, grove mosterd, honing, mayonaise, peterselie, rode kool, rode ui, witte kool, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
salade / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Hele gepocheerde zalm - whole poached salmon

Ingrediënten:
citroensap, court-bouillon, laurierblad, mayonaise, mosterd, peterselie, prei, spaanse peper, verse dille, verse tijm, water, wortel, zalm en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis / feestdagen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Yoghurtremoulade

Ingrediënten:
bieslook, dille, kappertjes, limoensap, mayonaise, mosterd, peper, peterselie, yoghurt en zout

Soort:
saus/dressing/jus / saus
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Recept uit Smokey goodness:

Gegrilde sardines 'porto style'

Ingrediënten:
bleekselderij, chorizo, citroen, grof zeezout, mayonaise, mosterd, olijfolie, peterselie, rode peper, rode ui, rosevalaardappels, sardines, tijm, wittewijnazijn en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Kalfszwezerik "Ambassador"

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, gemberpoeder, kalfshaas, kalfszwezerik, kruidnagelpoeder, mayonaise, mosterd, paprikapoeder, peterselie, pistaches, room, suiker, yoghurt, zout en zure augurk

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Lunch / buffet / bijgerecht uit Kook met Jamie:

Mijn favoriete coleslaw

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, engelse mosterd, mayonaise, rode appel, rode ui, witte kool, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Mama's burger met patat

Ingrediënten:
augurk, bladpeterselie, botersla, brioches, kerriepoeder, ketchup, komijn, lamsgehakt, mayonaise, mosterd, pul biber, rode ui, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
barbecue/grill / brood en broodgerecht
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Snack / snack of tussendoortje uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Romige krabdip

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, knoflook, krabvlees, lente-ui, limoensap, mayonaise, peterselie, roomkaas, sriracha, viskruiden, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Aardappelsalade

Ingrediënten:
bieslook, ei, aardappel, ingemaakte paprika, kervel, knoflook, mayonaise, mosterd, pepers, peterselie, selderij, ui en zout

Keuken:
Frans / Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Tartaar van paardenbiefstuk

Ingrediënten:
cayennepeper, eidooier, kappertjes, ketchup, mayonaise, paardenbiefstuk, peterselie, scherpe mosterd, tabasco, ui, worcestersaus en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Louisiana fry met tartaarsaus

Ingrediënten:
augurk, bakpoeder, bloem, cayennepeper, citroen, ei, garnaal, grove mosterd, kappertjes, light bier, mayonaise, okra, peper, peterselie, rode ui, softshell krab, witte wijnazijn, zeezout, zoete aardappel en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Basisrecept uit Fresh en light:

Dressings (diverse variaties)

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroensap, citroenschil, dijonmosterd, gemberwortel, honing, karnemelk, kikkererwten, knoflook, komijn, korianderblaadjes, mayonaise, mirin, misopasta, parmezaanse kaas, peper, rijstazijn, sesamolie, tahin, wittewijnazijn en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Schnitzel met koolsla

Ingrediënten:
amandelmeel, amandelmelk, augurk, augurkenvocht, citroen, citroensap, dijonmosterd, dille, ei, ghee, groene kool, karbonade, lijnzaad, mayonaise, peterselie, reuzel, rode kool, selderijzaad, varkenslap, witte kool, zout en zwarte peper

Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Gefrituurde krabballetjes

Ingrediënten:
augurk, basilicum, bloem, boter, broodkruimels, dijonmosterd, eierdooier, groene olijven, krabvlees, mayonaise, peper, peterselie, tabasco, ui en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:

Vlaamse visserssalade met haring

Ingrediënten:
bonenkruid, boterbonen, citroen, franse mosterd, mayonaise, peper, rode biet, sjalot, vastkokende aardappel, verse peterselie, zoetzure augurk, zout en zoute haring

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:

Fijne regenboogsalade

Ingrediënten:
biet, ciderazijn, engelse mosterd, extra vierge olijfolie, mayonaise, munt, peer, peper, peterselie, rode kool, tabasco, walnoten, witte kool, worcestersaus, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Mosselen met mosterdsaus

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, droge witte wijn, grove mosterd, laurierblad, mayonaise, mosselen, suiker, ui, verse peterselie, peper, winterwortel, zout en zure room

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...