Verwarde Man - Mosterd na de maaltijd

Mosterd na de maaltijd

onsmakelijke verhalen uit de amateurkeuken

Een boek van Verwarde Man

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Mosterd na de maaltijd, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Ontdek de culinaire wereld van het volk, met deze unieke bundel van recepten. De beschamende gerechten die ik door de jaren voorgeschoteld heb gekregen, zijn nu ook door jou eenvoudig te bereiden met deze receptenbundel. Mosterd na de Maaltijd. - Ontdek de culinaire wereld van het volk, met deze unieke bundel van recepten. Want wat hebben jij en ik toch een goede smaak. Iedere dag struinen we de lokale markten af op zoek naar dagverse streekproducten. Zodat we iedere avond weer iets smaakvols kunnen eten. Maar natuurlijk heeft niet iedereen zo een goede smaak als wij!

De beschamende gerechten die ik door de jaren voorgeschoteld heb gekregen, zijn nu ook door jou eenvoudig te bereiden met de receptenbundel Mosterd na de Maaltijd. Genieten met een “zachte g”, en je bent al een stap dichter bij het leven van de gewone man.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken