Erik Hermkens, T. Jansen en H.C.J. Hermkens - Mosterd

Mosterd

zelf mosterd maken en koken met mosterd

Een boek van Erik Hermkens, T. Jansen en H.C.J. Hermkens

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Mosterd, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Dit boekje vertelt u alles over mosterd. In het eerste deel van dit boek wordt uitgelegd wat mosterd is, en waarom het al eeuwen in het medicijnkastje of in de keuken voorkomt. In het tweede deel leert u hoe u zelf mosterd maakt, tal van startrecepten helpen u snel op weg. In het laatste deel vindt u twintig recepten waarin uw eigen mosterd een belangrijke rol speelt.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken