Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gratin van aardappel en ui
- Ingrediënten:
- boter, emmentaler, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, room, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, ei, eidooier, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, vlees, volle melk, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Noma:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche: