85 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotereigekookte hamknoflooknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeterselierijstrundergehaktsjalottijmtomatenpureevarkensgehaktvleesvolle melkwaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

La Mique - Noedel met gezouten varkensvlees

Ingrediënten:
bakpoeder, bleekselderij, bloem, ei, ganzenvet, gezouten varkensvlees, kool, kruidnagel, melk, olie, oud brood, peper, prei, snijbiet, ui, varkensvet, water, witte raap en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / varkensvlees / bouillon / noedels
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: peperige paarse soep

Ingrediënten:
amandelmelk, appel, balsamicoazijn, bieslook, bouillon, eieren, extra vergine olijfolie, bieslook, groentebouillon, klokhuis, kool, olijfolie, rodekool, rode ui, rode uien, tijm, tijm, ui, uien, verse rodekool, verse tijm, vlees, zoete appel, 
zout en peper, zuivel en zwarte peper

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Ragù di maiale - Varkenssaus

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, melk, olijfolie, peper, rode wijn, rozemarijn, salie, tomatenpassata, tomatenpuree, ui, varkensvlees, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

`Varkenspootje in een farce

Ingrediënten:
bieslook, brandewijn, eekhoorntjesbrood, ei, ganzenleverpastei, kalfsfond, kervel, melk, olijfolie, peper, peterselie, port, sjalot, soepkruiden, varkenslende, varkensnet, varkenspootje, witbrood, witte wijn, zout en zout spek

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde kool - chou farci

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, broodkruim, crépine, ei, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, mager rundvlees, melk, olie, peper, quatre épices, savooiekool, sjalot, speklap, tijm, ui, varkensdarmnet, varkensschouder, verse bieslook, verse peterselie, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Catalaanse cannelloni

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cannelloni, chorizoworst, fino sherry, gemalen kruidnagel, ham, jamón, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, manchego, melk, morcilla, olijfolie, prosciutto, rode ui, slagroom, tomaat uit blik, verse peterselie, verse tijm, wit broodkruim, witte butifarra, witte peper en wortel

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Kalfsrol

Ingrediënten:
bouquet garni, broodkruim, champignon, hamkluif, kalfspoot, melk, olijfolie, ontbeende kalfsborst, ontbeende kalfsonderrib, peper, serranoham, slablad, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

'Slow' lasagne

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, lasagnevellen, mager rundergehakt, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, selderijknol, spek, tomatenpuree, tomatensaus, ui, varkensgehakt, winterwortel, witte wijn, worst en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit R. Schreven - Hip Holland

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Hip Holland:

Quiche van schorseneren

Ingrediënten:
bladerdeeg, boerenkaas, ei, melk, olijfolie, paneermeel, peper, schorseneer, sjalot, slagroom, spek en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Vesuvius van rigatoni

Ingrediënten:
broodkruim, doperwten, ei, extra vergine olijfolie, melk, mozzarella, peper, rigatoni, tomatensaus, ui, varkensgehakt, verse basilicum en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Vlechtwerkvlaai met pruimen en frambozen

Ingrediënten:
augurk, broodkruim, citroensap, deeg, dille, groenten, kaneel, komkommer, kristalsuiker, marinades, mayonaise, melk, mosterd, olie, pappardelle, ricotta, slagroom, taart, vis, vlees, wijn, zalm, zure room en zwarte peper

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Hartige uientaart

Ingrediënten:
bloem, eieren, gemalen kaas, gist, karwijzaad, melk, olie, peper, spek, uien, yoghurt, zout en zure room

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde pijlinktvis - calamars farcis

Ingrediënten:
ei, knoflook, krenten, melk, olijfolie, oud brood, peper, pijlinktvis, prosciutto, rauwe ham, snijpeterselie, suiker, tomaat, ui en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vlees / vis
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Kipballetjes met gegrilde groenten

Ingrediënten:
bladpeterselie, champignons, ei, gedroogde tijm, ham, kipgehakt, knoflook, olijfolie, pancetta, paprikapoeder, pruimtomaten, ui, vers broodkruim, volle melk, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Haal meer recepten op...