Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Gegratineerde kool met ui
- Ingrediënten:
- bloem, knoflook, kool, melk, olijfolie, peper, slagroom, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloemkool, boter, broccoli, ei, groente, kaas, knoflook, laurier, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, prei, slagroom, suiker, tijm, ui, volle melk, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Lekker Happen:
Bijgerecht uit Polpo:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek: