Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bloem, boter, ei, gekookte ham, hamvet, kalfsgehakt, knoflook, nootmuskaat, olie, oud witbroodkruim, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rijst, tijm, ui, vlees, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Recept uit Koude keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept van Okoko recepten:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit De Urban Cook:
Lunch / buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia: