228 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapcitroenschileieidooierfijne kristalsuikergelatinekaneelkaneelstokjeknoflookkristalsuikernotenpeperpoedersuikerroomsuikervleesvolle melkwaterzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Diner / nagerecht uit The big green egg book:

geflambeerde ijstaart met slagroom en bramen

Ingrediënten:
amandelpoeder, amaretto, bloem, boter, bramen, citroenschil, ei, eidooier, eiwit, grand marnier, hazelnoot, sinaasappelrasp, slagroom, suiker, volle melk en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Mousse van arroz con leche met een compote van rood fruit

Ingrediënten:
aardbei, amandelolie, blauwe druif, calasparrarijst, citroensap, citroenschil, framboos, gelatinepoeder, kaneelstokje, kers, kristalsuiker, licor 43, melk, milde olie, poedersuiker, pruim, rood fruit, sinaasappellikeur, slagroom en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / rijst / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht uit Moro Londen:

Mel y mato

Ingrediënten:
citroenrasp, honingraat, jonge muntblaadjes, kaasstremsel, pijnpitten, slagroom, vijgen en volle melk

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / nagerecht uit Neêrlands roem:

Karnemelk-citroenpudding met bessensaus

Ingrediënten:
boerenkarnemelk, citroenrasp, citroensap, gelatine, slagroom, suikerwater, witte basterdsuiker en zwartebessensap

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Appelflan

Ingrediënten:
citroenrasp, cognac, ei, gekonfijt fruit, goudrenet, kaneelbroodje, kristalsuiker, melk, slagroom en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / nagerecht uit Rijst en risotto:

Thaise rijstcake

Ingrediënten:
citroenrasp, dikke room, ei, groene kardemompeulen, kiwi, kwark, laurierblad, melk, pandanrijst, poedersuiker, rode bes, slagroom, stervrucht, vanille-essence en witte bessen

Keuken:
Thais
Soort:
rijst
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Panna cotta met saffraan

Ingrediënten:
amandelolie, ananas, bloedsinaasappel, citroenrasp, gelatinepoeder, kristalsuiker, melk, milde olie, passievrucht, poedersuiker, roze grapefruit, saffraandraadjes, slagroom, vanillestokje en verse munt

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / nagerecht uit Culinaria Frankrijk:

Catalaanse crème - crème catalane

Ingrediënten:
amandelmelk, citroenrasp, eidooier, kaneelstokje, melk, rietsuiker, sinaasappelrasp, slagroom en suiker

Keuken:
Aziatisch / Frans / Catalaans
Soort:
ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / nagerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Gestoomde bosbessencake

Ingrediënten:
bosbessen, bosbessenjam, boter, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, melk, slagroom, vanille extract en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Panna cotta met saffraan

Ingrediënten:
citroenrasp, fijne kristalsuiker, fruit, gelatinepoeder, melk, saffraandraadjes, sinaasappelrasp en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / nagerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Citruspannacotta

Ingrediënten:
citroenrasp, gelatinepoeder, karnemelk, neutrale olie, sinaasappelrasp, slagroom, suiker, vanillestokje en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / nagerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Crema catalana

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroenrasp, eidooier, kaneel, kaneelstokje, kristalsuiker, melk, sinaasappelrasp, slagroom, suiker, vanillearoma, vanille-essence en vanille-extract

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Varkensbuik in amandelmelk

Ingrediënten:
amandelen, amandellikeur, amaretto, citroenrasp, citroenschil, kaneel, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, slagroom, suiker, varkensbuik, verse tijm, witte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Taai Turks ijs

Ingrediënten:
citroenschil, kristalsuiker, mastiekgom, salep, sinaasappelschil, slagroom en volle melk

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Speisekammer:

Frischkäseeis - Kwarkijs

Ingrediënten:
citroenrasp, eidooier, ijs, kwark, slagroom, suiker, vanillesuiker en volle melk

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Broodpudding met abrikozen, krenten en rozijnen

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, donkerbruine basterdsuiker, ei, gedroogde abrikozen, koekkruiden, krenten, melk, nootmuskaat, oud brood, rozijnen en slagroom

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Rijstpudding met bosbessen

Ingrediënten:
bosbessen, citroen, fijne tafelsuiker, gemalen kaneel, melk, slagroom, vanille-extract en vialone nano-rijst

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...