Recept uit Pannenkoeken:
Blini's met rode-uiencompote
- Ingrediënten:
- boekweitmeel, boter, ei, gedroogde gist, melk, mont-d'or, peper, quatre épices, rode uien, slagroom, suiker, water en zout
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, dragon, ei, eidooier, gehakt, kervel, kippenbouillon, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, prei, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Pannenkoeken:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Brits bakboek:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!: