Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, boter, ei, kerriepoeder, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, specerijen, tijm, ui, vlees, volle melk, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit The naked chef:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Mediterrane Odyssee: