Recept uit Eten in Italie:
In melk gebraden kalfsvlees
- Ingrediënten:
- boter, kalfsbil, melk, nootmuskaat, parmaham, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, brood, ei, gehakt, gekookte ham, ham, kaas, knoflook, laurierblad, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, volle melk, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Avondmaal uit Nooit meer diëten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Koch! vegetarisch:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst: