Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Baccala met melk uit de over
- Ingrediënten:
- ansjovis, gezouten kabeljauw, knoflook, melk, olijfolie, olijven, peterselie en ui
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, rode ui, rundergehakt, sjalot, tijm, volle melk, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Recept uit Sous vide:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers: