Recept uit Groot handboek sauzen:
Gorgonzolasaus met ham voor bij pasta
- Ingrediënten:
- boter, gekookte ham, gorgonzola, lenteuien, mascarpone, melk, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, walnoten en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, ei, gehakt, gekookte ham, kalfsgehakt, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, rijst, room, tijm, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Groot handboek sauzen:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Jamie's Italie:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: