Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Carpaccio van gerookte vis
- Ingrediënten:
- bieslook, citroen, gerookte forel, gerookte zalm, gerookte zalmforel, kappertjes, olie, peper, peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, dille, ei, gerookte zalm, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, ui, visbouillon, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:
Diner / voorgerecht uit Trattoria:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro: